Αγαπημένοι μου φίλοι θεωρώ πως το ξεκίνημα μιας καινούργιας ημέρας,
ξεκινάει φτιάχνοντας ένα θεσπέσιο φαγητό. Και τι σημαίνει θεσπέσιο φαγητό;
Θεωρώ πως σημαίνει προσοχή, φροντίδα, αγάπη!

Υλικά

750 γρ. κοτόπουλο στήθος
¼ της κούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
½ κούπα λευκό κρασί
Αλάτι –μαύρο πιπέρι
1/2 κουτ. γλυκού κοκκινοπίπερο
1 κουτ της σούπας ρίγανη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό

Παρασκευή

α) Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

β) Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε να ζεσταθεί το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε
τις μπουκίτσες και σοτάρουμε καλά να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο,
αλάτι, πιπέρι, το κοκκινοπίπερο και ανακατεύουμε.

γ) Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα, την ρίγανη, το χυμό
λεμονιού και ανακατεύουμε.

δ) Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να ενωθούν οι γεύσεις.

ε) Σερβίρουμε αφού πασπαλίσουμε με κοκκινοπίπερο .

Καλή επιτυχία

Author

Σχολια