Υλικά : για τα κεφτεδάκια.

600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη

1 κούπα τριμμένη ψίχα ψωμιού

2 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη

2 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος

2 κουτ. γλυκού καυτερή πάπρικα σε σκόνη

1 αυγό

Αλάτι-μαύρο πιπέρι.

1 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό

Για την σάλτσα

2 κονσέρβες ολόκληρα ντοματάκια με τον χυμό τους

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι

1 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη

1 κουτ. γλυκού ζάχαρη

1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη

Αλάτι- μαύρο πιπέρι

½ κούπα λευκό ξερό κρασί

Μαϊντανό για το πασπάλισμα

Author

Σχολια