Σύμφωνα με την παράδοση την βραδιά της Τσικνοπέμπτης το σπίτι μας πρέπει οπωσδήποτε να τσικνίσει…
Η συνταγή αυτή την έφτιαχνε η μητέρα μου, δεν πρόσθεσα τίποτα ούτε αφαίρεσα Την θυμάμαι…
Ριγκατόνι με κοτόπουλο και τυρί κρέμα. <> Υλικά 700 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου 6 κουτ.…
Αγαπημένοι μου φίλοι σιγά- σιγά επιστρέφουμε από τις διακοπές μας. Επιστρέφουμε στην βάση μας, στη…
H Αντωνία Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στο Αιγάλεω και κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι με τον σύζυγό της, τα δυο της παιδιά και τα εγγόνια της. Είναι πτυχιούχος (έτους 2010) Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαγειρικής πρακτικής και γευσιγνωσίας καθώς και μαθήματα Διατροφής και Ευεξίας στο τμήμα Αθηνών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.
Έχει ολοκληρώσει κύκλους σεμιναρίων περί δημιουργικής προσέγγισης της παιδικής λογοτεχνίας αλλά και δημιουργικής γραφής μυθιστορήματος-διηγήματος-νουβέλας και πιο εξειδικευμένα πάνω σε θέματα γαστρονομίας.Είναι ακόμη απόφοιτος ελευθέρων σπουδών Αισθητικής και διατήρησε κατάστημα ομορφιάς για 10 χρόνια.
Υπήρξε ενεργό μέλος επί σειρά ετών σε συλλόγους ατόμων με ειδικές ανάγκες καθώς και σε προγράμματα αγωγής, υγείας, ταυτότητας και αυτοεκτίμησης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες.